Linder Design uppdateras inte längre och finns enbart online av nostalgiska skäl. // marcuslinder.se

Blogg

Revolution

2005-05-18 17:30

RevolutionNu har även Nintendo visat upp deras nya konsol. Revolution som den kallas är inte lika kraftfull som PS3 eller Xbox 360, men Nintendo hoppas väl på att det är spelen som ska göra den bra. Nintendo har skippat de små DVD-skivorna och använder sig nu i stället av vanliga DVD-skivor. GameCube spel kommer gå att spela, och man kommer att kunna ladda hem NES, SNES och N64 spel till konsolen via nätet.

Namnet på det nya Zelda spelet till GameCube blir The Legend of Zelda: Twilight Princess. Jag har höga förväntningar på det här spelet och tror att det kan bli underbart.

Game Boy MicroNintendo visade även upp en ny version av Game Boy Advance som heter Game Boy Micro. Som namnet antyder så är den väldigt liten, ungefär samma storlek som en iPod mini. Den har likt SP uppladdnigsbara batterier och bakgrundsbelysning, men en bättre och något mindre skärm. Och den har dessutom hörlursutgång vilket saknades på SP. Kan kommer kunna byta skal på den likt många av Nokias mobiler.

Jag blev inte så värst imponerad av Revolution, men gillar idén att det ska gå att spela gamla spel. Men det blir nog ändå en sån brevid teven skulle jag tro, de nya Zelda och Metroid spelen kommer jag nog inte vilja vara utan. Game Boy Micro blev jag väldigt sugen på, om den inte blir så dyr. Synd bara att den kommer först i höst.

Comments

Kommentarfunktion avstängd på detta inlägg.

Kategorier (alla)

Sök

20 senaste posterna

Arkiv

© 2010 marcuslinder.se | RSS Feed icon RSS | XHTML 1.1 & CSS