Linder Design uppdateras inte längre och finns enbart online av nostalgiska skäl. // marcuslinder.se

Blogg

Student och Malta

2005-06-16 23:39

Mycket har hänt denna månad. Den 7:e tog jag äntligen studenten, vilket känns skönt men samtidigt lite sorligt. Jag har skaffat en egen digitalkamera, en Canon EOS 350D. Jag tycker den är jätte bra och det är väldigt roligt att ta bilder med den. Kolla in några bilder som jag har tagit med den på Flickr, finns även bilder från studenten där.

På lördag så åker jag till Malta i en vecka med min flickvän. Det ska bli himla kul! Blir nog mycket solande och badande :)

Jag hoppas att jag kommer ha lite tid över i sommar så att jag kan jobba lite på mina hemsidor. Skulle vara väldigt kul att få igång Simpsons Mania och att fixa lite på denna sida. Men jag får se om jag hinner med det. Måste ju jobba också...

Har även bestämt mig för att det inte blir någon PowerBook för mig i år, utan jag väntar tills det dyker upp nya med Intel-processorer.

Om du har några kronor över så tycker jag att du ska skaffa ett vitt band du också. Läs vad det står för på makepovertyhistory.org eller på den svenska sidan utrotafattigdomen.nu.

Comments

Kommentarfunktion avstängd på detta inlägg.

Kategorier (alla)

Sök

20 senaste posterna

Arkiv

© 2010 marcuslinder.se | RSS Feed icon RSS | XHTML 1.1 & CSS