Linder Design uppdateras inte längre och finns enbart online av nostalgiska skäl. // marcuslinder.se

Blogg

Festival och pressvisning

movies

2005-11-24 00:39

Stockholms filmfestival är i full gång. Jag har inte sett så många filmer, men idag så tänkte jag se två. Dock så var biljetterna till Kiss Kiss Bang Bang slut, så det blev Videodrome istället. Men surprisefilmen fick jag biljett till, men till min stora besvikelse så hade jag redan sett filmen som Proof. Så det var mindre kul... :(

Surprisefilmen som smygstartade festivalen hade jag i alla fall inte sett, Night Watch, en rysk vampyrrulle. Även om jag inte tyckte den var så bra, så kan jag inte säga att den var dålig. Det var en annorlunda upplevelse, extra kul att det var den enda visningen av filmen i Sverige.

Igår såg jag Thumbsucker, vilket jag tycker är den bästa filmen som jag sett på festivalen hittills (har dock inte sett så många). Var en skön stämning genom filmen, påminde nästan lite om Garden State, fast inte alls lika bra... Kul var att regissören var där och snackade lite.

Gick på pressvisning för första gången idag. Kändes väldigt coolt :) Var och såg Min frus första älskare, som jag tyckte var både rolig och bra. Premiären är först den 6 januari 2006, kul att se den så långt innan release.

Comments

Kommentarfunktion avstängd på detta inlägg.

Kategorier (alla)

Sök

20 senaste posterna

Arkiv

© 2010 marcuslinder.se | RSS Feed icon RSS | XHTML 1.1 & CSS