Linder Design uppdateras inte längre och finns enbart online av nostalgiska skäl. // marcuslinder.se

Blogg

Movies!!

movies

2006-04-24 00:40

MI3, Da Vinci Code, Pirates 2 & Superman Returns

Just nu är det många filmer som jag längtar efter att få se. Den 5 maj kommer Mission: Impossible III som jag tror kan bli hur häftig som helst. Jag har stora förhoppningar på J.J. Abrams. Många och häftiga stunts är ett måste för en Mission Impossible film, och tittar man på trailern så verkar jag inte behöva bli besviken. Köpte biljetter till premiären idag, det är inte långt kvar nu. :) Checka in Global Hunt om du har lite tid över, ett coolt online spel.

The Da Vinci Code är en annan film jag vill se. Jag läste ut boken i onsdags och jag faller in i den stora skaran som gillade boken. Läste ut den på mindre än två veckor, och det är väldigt snabbt för att vara mig. Känns som att storyn har stor potential att göra sig bra på vita duken.

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest hoppas och tror jag ska vara lika underbar som den första filmen. Bryan Singer har jag också stora förhoppningar på med sin kommande Superman Returns.

Får jag inte heller glömma X-Men: The Last Stand och Miami Vice, som säkligen även de kommer att vara grymma filmer. Men den rulle jag längtar efter allra mest är Spider-Man 3, men det dröjer över ett år innan den har premiär...

Comments

Kommentarfunktion avstängd på detta inlägg.

Kategorier (alla)

Sök

20 senaste posterna

Arkiv

© 2010 marcuslinder.se | RSS Feed icon RSS | XHTML 1.1 & CSS