Linder Design uppdateras inte längre och finns enbart online av nostalgiska skäl. // marcuslinder.se

Blogg

Mycket film

movies

2006-11-23 16:56

Det blir mycket film under festivalen, men det är väl det som är meningen? :) Nu har jag sett ytterligare sju filmer, hinner knappt smälta en innan man sett två till. ;) Och i natt var jag på Fight Night, tre filmer i rad. Inte helt fel även jag fast jag var ganska trött när jag såg den sista. :P

A Guide to Regognizing Your Saints, The Science of Sleep och The City of Violence gillade jag mycket. Speciellt Michel Gondrys The Science of Sleep var hur skön som helst.

Daft Punk's Electroma var väldigt annorlunda, och även om jag inte skulle vilja se om den så är jag glad att jag sett den. London to Brighton blev jag ganska besviken på. Den var inte direkt dålig, men kan inte säga att jag gillade den något vidare.

Den norska filmen Uro gillade jag, bättre än det vi gör i Sverige. :P Slutligen så var det roligt att se en "serietidningsfilm" från Hong Kong. Dragon Tiger Gate var ganska komisk, säkert flertal gånger utan att det var meningen. :P Det var lite för mycket dataeffekter och Nokias produktplacering var bara förmycket, men klart underhållande ändå. :)

Tråkigt att de har infört fotoförbud under Face2Face och i vissa av biograferna, under själva visningarna förstår man ju... Enligt en presentatör var det för att filmfestivalen skulle få stå kvar på en A-lista och få behålla hög internationell status, så jag antar att det bara är att respektera... Men tråkigt ändå. :(

Comments

Kommentarfunktion avstängd på detta inlägg.

Kategorier (alla)

Sök

20 senaste posterna

Arkiv

© 2010 marcuslinder.se | RSS Feed icon RSS | XHTML 1.1 & CSS