Linder Design uppdateras inte längre och finns enbart online av nostalgiska skäl. // marcuslinder.se

Blogg

Astoria och konkurser

movies

2007-05-23 00:21

Den 11 maj så sålde Astoria sina BioPalats till SF för att kunna överleva som kedja. Synd tycker jag, men skönt att de inte går i konkurs. SFs får snart monopol på den svenska biomarkanden, vilket inte kan vara bra för oss konsumenter, men men...

En annan tråkig följd av detta blir att SF lägger ned Filmstaden Söder här i Stockholm vilket har varit en av mina favoritbiografer. Var där igår och såg Blades of Glory, kanske min sista visning där? Har många minnen därifrån, bland annat är det där jag har köat till alla Lord of the Rings filmerna och även där jag sett alla Spider-Man rullarna. Men BioPalatsets salonger är väl egentligen bättre, så det blir väl okej ändå. Men tråkigt är det!

Idag ansökte Triangelfilm om konkurs, mindre kul. De har distribuerat många bra utländska filmer. Hoppas bara att det inte påverkar Astoria allt för mycket, de var ju trots allt delägare. Får hoppas att Astoria ändå kan få ordning på sin ekonomi. Jag vill ju inte att SF ska få monopol och att min absoluta favorit biograf Grand ska försvinna.

Kan tillägga att fotobutiken Kamera Doktorn gick i konkurs för någon vecka sen. Många nedläggningar på korttid... :(

Comments

Kommentarfunktion avstängd på detta inlägg.

Kategorier (alla)

Sök

20 senaste posterna

Arkiv

© 2010 marcuslinder.se | RSS Feed icon RSS | XHTML 1.1 & CSS