Linder Design uppdateras inte längre och finns enbart online av nostalgiska skäl. // marcuslinder.se

Blogg

Kategori music.

Sommar

music

2007-06-21 21:47

0 comments

Sommar i P1 börjar sändas på midsommardagen. Jag brukar tycka att det är kul att lyssna på folk i filmbranschen, så jag ska nog försöka lyssna på Gustaf Skarsgård, Maud Adams, Lena Olin och Michael Nyqvist. Tror även att Salem Al Fakir och Martin Kellerman kan vara intressanta att höra... :)

Just Jack

music

2007-05-01 12:11

0 comments

Var och såg Just Jack på Kägelbanan igår. Favoritlåten Starz In Their Eyes spelades som avslutning, sweet. :) Lite live bildermin Flickr.

Super Audio

music

2007-04-11 23:15

0 comments

My first SACD

Fick min första SACD i brevlådan idag. Albumet The Dark Side of the Moon av Pink Floyd blev mitt första inköp. Känns som ett bra val. :)

Nu har jag tyvärr inte kablar så att jag kan spela upp den med multikanal-ljud, utan jag får nöja mig med en stereo. Men det är inte fy skam, det låter riktigt bra. Jag har lite svårt att se att en multikanal mix kan förhöja upplevelsen avsevärt när det gäller musik, brukar tycka att stereo låter fint, men med film och tv-spel så är surroundljud absolut ett måste. ;) Blir väl så att jag införskaffar mig kablar så jag kan spela analogt ljud i 5.1 länge fram, då får jag veta hur det låter.

Måste säga att jag är väldigt nöjd med inköpet. Det hörs att det är högre ljudkvalitet, och det njuter jag av. :) Att den är en Hybrid SACD gör ju inte saken sämre, dvs att den även går att spela i en "vanlig" stereo som en standard CD. Synd bara att SACD inte fått större genomslag, utbudet är ju inte det bredaste...

Kanye West

music

2006-07-21 23:18

0 comments

Kanye West

Var igår och såg Kanye WestStockholm Jazz Festival. Det var väldigt kul att se honom live, en himla duktig snubbe. En jäkel på att skriva texter. Publiken var dock lite seg ibland tyckte jag, jag blev nästan lite orolig att han inte skulle komma in igen och spela de sista låterna så lite som det applåderades. :P

Kategorier (alla)

Sök

20 senaste posterna

Arkiv

© 2010 marcuslinder.se | RSS Feed icon RSS | XHTML 1.1 & CSS